Тел.: 022 78 38 00
Физические лица Юридические лица
Форма обратной связи

18 окт 2019

GENERAL ASIGURĂRI alături de agricultori la ”FARMER-2019”

 

În perioada 16-19 octombrie 2019, Centrul Internațional de Expoziții ”Moldexpo” găzduiește principalul eveniment al anului pentru complexul agroindustrial din Republica Moldova, care unește expoziția internațională specializată MOLDAGROTECH (autumn).

Misiunea expoziției este de a oferi industriei agricole locale cele mai moderne utilaje și tehnologii, ce ar contribui la sporirea eficienței și creșterea profiturilor în agricultură.

În acest an, la FARMER participă peste 240 de companii agricole, gospodării țărănești și de fermieri, asociații naționale de specialitate, organizații financiare și reprezentanți ai institutelor de cercetare, care vor prezenta tehnologii, materiale și instrumente pentru funcționarea eficientă a gospodăriilor agricole, precum și produse ale fermierilor moldoveni.

La fel ca și în anii precedenți, Compania de Asigurări ”GENERAL ASIGURĂRI” nu a rămas indiferentă de acest eveniment.

Secțiile ”Complexă în Agricultură” în colaborare cu secția ”Marketing” au reprezentat Compania cu un șir de materiale promoționale și explicative legate de Asigurarea Complexă în Agricultură.

Au fost organizate un șir de întâlniri cu producători agricoli, asociațiile de fermieri, distribuitorii oficiali de tehnică și inventar agricol, prestatori de servicii în agricultură și reprezentanți mass-media de specialitate.

Ca urmare a discuțiilor purtate, s-a reiterat importanta asigurării bunurilor agricole, în contextul mai multor evenimente nefavorabile ce au avut loc pe parcursul anilor 2018-2019 în sectorul agrar.

Prin materialele promoționale distribuite nemijlocit producătorilor agricoli, acestora le-au fost explicate modalitățile de asigurare subvenționată a bunurilor agricole și de despăgubire în cazul producerii riscurilor.

La fel, au fost planificate un șir de întâlniri ulterioare, în scopul colaborării pe domeniul asigurărilor agricole.

Totodată, compania a plasat un articol în revista promoțională ”Lider Agro” care va ajunge gratuit la câteva mii de vizitatori ai expoziției.