Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Formular de feedback

11 mar 2022

5 asigurări care îți vor face viața mai ușoară în 2022

 

Te bucuri de o viață liniștită atunci când știi că ai asigurat tot ce contează pentru tine!

Astfel, ai grijă de tine, de cei dragi, de lucrurile importante și te bucuri din plin de fiecare moment prețios. Doar la General Asigurări te întâmpinăm cu diferite tipuri de asigurări în funcție de nevoile și dorințele tale. Am selectat 5 asigurări care îți pot face viața mai ușoară. Toate cu prețuri mai accesibile decât te-ai fi așteptat.

 

 

1. Asigurarea de Accidente

 

Accidentele se întâmplă mai des decât ne așteptăm, iar o Poliță de asigurare de Accidente oferă o protecție financiară pentru tine și familia ta în cazul unor accidentări nefericite soldate cu pierderea temporară sau permanentă a capacității de muncă sau deces.

 

Raportul calitate-preț al produsului nostru de asigurare este unul dintre cele mai bune de pe piață, oferindu-vă protecție, 24 ore din 24, 7 zile din 7, în cazul accidentelor de muncă, casnice, rutiere și altele din Republica Moldova și peste hotarele țării.

 

Tariful pentru asigurarea de accidente individuală, pentru toate riscurile incluse, este de doar 1% din suma asigurată! Pentru asigurarea familială și colectivă sunt acordate reduceri de până la 40%.

 

2. Asigurarea Locuinței

 

Gândește-te că asigurarea potrivită pentru casa ta este simplu de ales și ușor de folosit. Alege să îți știi casa în siguranță prin încheierea unei polițe de asigurare, protejându-ți astfel locuința și bunurile, împotriva celor mai frecvente evenimente care pot avea loc.

 

În pandemie, locuința a devenit și birou și loc de joacă și sală de cinema. Dealtfel, Acasă este locul unde ne simțim ocrotiți și în siguranță însă, uneori, se pot întâmpla lucruri imprevizibile. Pentru aceasta ai nevoie de o Asigurare de Locuință, care îți va oferi întotdeauna sentimentul de confort.

 

Sunt numeroase situații care ne pot tulbura liniștea acasă; spargerea conductelor, avariile centralelor termice, incendiile, inundațiile și alte calamități naturale sunt doar câteva exemple.

 

Alege asigurarea de locuință care ți se potrivește: Asigurarea de locuință Proprietarul Casei (de la 0,15% din suma asigurată); Asigurarea Mixtă a locuinței (de la 300 lei în dependență de suma asigurată); Asigurarea Imobilului Gajat în favoarea Băncii (de la 0,08% din valoarea de înlocuire a acestuia).

 

 

3. Asigurarea de călătorie

 

Apariția vaccinului anti-COVID-19 și campania de vaccinare ne dă speranța și încrederea că putem călători din nou.

 

Indiferent unde călătoriți, cu partenerul sau pe cont propriu, în călătorie turistică, în vizită, afaceri, la studii sau la muncă, asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate vă oferă protecție împotriva evenimentelor neașteptate legate de starea dvs. de sănătate, care vă pot afecta călătoria.

 

Asigură Sănătatea pe perioada călătoriei peste hotarele țării în caz de: îmbolnăviri neașteptate; îmbolnăviri de COVID-19; accidente, stomatologie de urgență, evacuarea medicală, repatrierea medicală, repartierea post-mortem.

 

Costul asigurării depinde de numărul de zile și zona în care călătoriți: pentru CSI – de la 0,20 EUR/zi, alte țări – de la 0,74 EUR/zi.

 

4. Asigurarea CASCO

 

Atunci când procuri mașina visurilor tale, îți dorești ca investiția ta să fie în siguranță. Asigurarea CASCO te protejează de cheltuieli neprevăzute provocate de accidente rutiere, furturi, vandalism, incendii, fenomene naturale, etc.

 

Asigurarea CASCO îți protejează mașina ta, indiferent cine este vinovat de accident. Astfel, poți opta și pentru Asigurarea “CASCO AVANTAJ” la care achitați doar   50% din prima de asigurare anuală în momentul încheierii contractului, celelalte 50% se achită doar în cazul survenirii evenimentului asigurat.

 

 

5. Asigurările Obligatorii de Răspundere civilă Auto (RCA & Carte Verde)

 

Astăzi, eşti tot mai dependent de autoturismul personal.  Zi de zi petreci ore în şir la volan pentru a face faţă activităţilor cotidiene. În cazul în care un conducător auto produce un accident pe teritoriul Republicii Moldova din care rezultă daune materiale și/sau vătămări corporale, asigurătorul va plăti terților personae prejudiciați despăgubirea, conform asigurării RCA. Din acest motiv este foarte bine să îţi alegi asigurătorul care îţi oferă siguranţa de care ai nevoie.

 

În cazul în care vrei să călătorești peste hotarele țării cu autoturismul personal, să fii liniștit și sigur, nu uita de Cartea Verde. Asigurarea de răspundere civilă auto Carte Verde, îţi oferă protecţie împotriva pierderilor provocate de evenimente neprevăzute.

 

Prin asigurarea Carte Verde sunt protejate interesele terțelor persoane pentru pagubele produse vieții, sănătății și bunurilor lor în urma accidentelor rutiere, care au avut loc în afara hotarelor Republicii Moldova (pe teritoriul țărilor membre ale sistemului Carte Verde). Contractele de asigurare se încheie pe un termen de la 15 zile până la un an. Cota primei de asigurare se determină în dependență de țările, în care pleacă asiguratul, tipul autovehiculului și termenul de asigurare. Limitele de răspundere ale Asigurătorului corespund prevederilor legislației țării în care s-a produs accidentul.