Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Formular de feedback

 

Despre General Asigurări

 

Compania de Asigurări ”GENERAL ASIGURĂRI” S.A. a fost înființată pe 27 octombrie 2016, și are un capital statutar de 67.500.000 lei. Adunând sub aripa sa cei mai buni specialiști din asigurări, cu o experiență bogată în domeniu, echipa General Asigurări la momentul de față numără în jur de 900 de angajați, care activează în Oficiul Central din Chișinău, 39 de oficii teritoriale din republică și în mai bine de 110 puncte de vânzare din Moldova. Cea mai vastă rețea de vânzări în asigurări din țară permite clienților să fie deserviți practic în orice localitate a republicii, inclusiv la punctele de trecere ale frontierei. Compania își pune ca scop să dispună de cel mai bogat portofoliu de asigurări și să ofere cel mai înalt nivel de deservire a clienților.

 

MISIUNE. VIZIUNE. VALORI.

 

MISIUNEA

Misiunea GENERAL ASIGURĂRI este aceea de a întări securitatea financiară a clienților noștri, prin programe de asigurare adaptate nevoilor actuale și stilului de viață modern și dinamic. Ne propunem să oferim un mix bun între protecție, consiliere și servicii.

 

VIZIUNEA NOASTRĂ

Ne dorim să jucăm un rol cheie în calitatea vieții oamenilor, prin asigurări. Să creăm zi de zi un plus de valoare prin tot ce oferim. Prețuim prosperitatea, siguranța, consilierea, lucruri pe care le oferim clienților noștri prin serviciile de asigurare.

 

VALORILE NOASTRE

Ne respectăm promisiunile, căci avem o relație bazată pe încredere reciprocă atât cu angajații și partenerii noștrii, cât și cu toți clienții cărora vrem să le facem viața mai ușoară zi de zi.

Suntem deschiși, curioși și puternici. Vedem lucrurile dintr-o perspectivă diferită și suntem pregătiți să oferim tot ce e mai bun pentru clienții noștri.

Compania ”General Asigurări” își dorește să fie un partener de încredere pentru clienții săi, oferind polițe croite după nevoile și cerințele fiecăruia, noi știm și recunoaștem că fiecare client este unic.

 

Gama de asigurări GENERAL ASIGURĂRI:

  • Asigurări RCA;
  • Asigurări CARTE VERDE;
  • Asigurări CASCO;
  • Asigurări de Locuință și Bunuri;
  • Asigurări de Accidente;
  • Asigurări de Călătorii;
  • Asigurări de Răspundere;
  • Asigurări CMR, CARGO;
  • Asigurări în Agricultură, etc.