Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Feedback

Asigurarea facultativă de sănătate pe perioada călătoriei peste hotare

 

Indiferent unde călătoriți, cu partenerul sau pe cont propriu, în călătorie turistică, în vizită, afaceri, la studii sau la muncă, asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate vă oferă protecție împotriva evenimentelor neașteptate legate de starea dvs. de sănătate, care vă pot afecta călătoria.

CA General Asigurări SA, este un operator profesionist al pieței de asigurări autohtone, ce deține un portofoliu considerabil de asigurați, atât persoane fizice cât și juridice, cu o vastă experiență în asigurările de persoane!

Raportul calitate-preț al produsului nostru de asigurare este unul dintre cele mai bune de pe piață, iar protecția de asigurare standard, cuprinde:

 1. Acoperirea cheltuielilor medicale în cazul:
 • îmbolnăvirii subite,
 • acutizării bolilor cronice în cazul în care asistența medicală implică măsuri de urgență pentru salvarea vieții Asiguratului sau măsuri ce urmăresc calmarea durerii acute;
 • în caz de accident peste hotarele Republicii Moldova în limita sumei de asigurare 5000-10000-30000-40000-50000 Euro.
 1. Acoperirea cheltuielilor stomatologice de urgență în limita a 150 Euro;
 2. Evacuarea medicală;
 3. Repatrierea medicală și Repatrierea post-mortem.

Despăgubirile sunt achitate integral în conformitate cu condițiile de asigurare CA General Asigurări SA. Plata despăgubirilor se face atât prin intermediul companiei de asistență, direct la instituția medicală, cât și prin rambursarea cheltuielilor suportate de asigurat în caz că acesta a achitat personal serviciile medicale și medicamentele în cel mai scurt timp posibil la întoarcerea în țară a persoanei asigurate.

Compania de asistența care ne deservește este NOVA-ASSISTANCE, companie ce deține contracte de colaborare cu cele mai mari rețele de clinici medicale din Bulgaria, Turcia, Grecia, România și colaborează cu toate companiile de asistență internațională și împreună cu specialiștii noștri reușesc să regularizeze cazurile asigurate în cel mai scurt timp posibil.

În atenția Asiguratului!

 Plecând într-o călătorie nu uitați preparatele medicale, pe care le administrați permanent. De asemenea, e bine sa aveți medicamente contra durerilor de cap, răcelii, diareii, precum și preparate antiseptice.

 
CUM PROCEDAȚI CÎND INTERVENȚIA MEDICULUI ESTE INEVITABILĂ!

Urgent contactați compania de asistență desemnată de GENERAL ASIGURĂRI la numărul de telefon indicate pe verso, comunicând operatorului următoarele date:

 1. Numele și prenumele;
 2. Numărul poliței, perioada asigurată și denumirea companiei: GENERAL ASIGURĂRI;
 3. Locul în care vă aflați, adresa și telefonul de contact;
 4. Motivul pentru care solicitați asistența medicului.

Urmați instrucțiunile companiei de asistență care va organiza acordarea asistenței medicale necesare.

În cazul în care nu aveți posibilitatea să contactați telefonic compania de asistență înainte de a consulta un medic sau de a merge la instituția medicală, atunci sunteți obligat să contactați compania de asistență imediat ce este posibil. În aceasta situație, dacă ați suportat costul serviciilor medicale, atunci aveți dreptul în termen de 7 zile din momentul revenirii în țară să depuneți cerere de despăgubire cu anexarea următoarelor documente:

 • Polița de asigurare;
 • Documentul de călătorie și buletinul de identitate a persoanei asigurate;
 • Certificat medical și concluzia medicului, cu indicarea numelui pacientului, diagnosticul și lista serviciilor acordate;
 • Rețeta cu ștampila medicului;
 • Facturi, bonuri de plată a serviciilor medicale acordate și de procurarea a medicamentelor cu indicarea prețului fiecărui preparat.

 

DATE DE CONTACT  Call center Nova Assistance:
HEAD OFFICE :+373 (22) 99 49 55 E-mail: office@novaosist.net, Skype: nova-assistance
Address: Republic Of Moldova, City of Chisinau, 17 of Bucuresti Street, WEBhttp://novasist.net/

 

Pentru informații:
Secția asigurări medicale și accidente,
Tel.: 0 794 055 33, (0-22) 78-38-16
E-mail: travel@general.md

Caret Calculați costul

Teritoriul asigurarii

Selectati tara

Suma de asigurare

Tipul vizei

Perioada de asigurare

De la

Până la

Durata de sedere

Perioada de asigurare

Începutul asigurării
Numarul de zile asigurate:
Termen de valabilitate(luni)

Scopul călătoriei:

label_turism
SPORT DE AGREMENT: schi, schi nautic, snowboard, patinaj, surfing, călărie, carting, ciclism montan, rafting etc. Daca pe perioada efectuării călătoriei Asiguratul intenționează sa practice ocazional activități sportive în scop recreativ se recomandă selectarea acestei acoperiri suplimentare la încheierea poliței de asigurare.
NOTA: Daca pe perioada efectuării călătoriei Asiguratul intenționează sa practice sport de performanta, activități sportive – cantonamente, competitii sportive de orice nivel, contactati un consultant CA General Asigurari SA in vederea evaluarii riscului si calcularii primei de asigurare.
MUNCA FIZICA – coeficient aplicat în cazul când scopul călătoriei peste hotare al asiguratului este practicarea unei activități profesionale care presupune munca fizica cu risc sporit ca de exemplu – industria grea, paza, construcții. Enumerarea este exemplificativă și nu exhaustivă.

Persoanele asigurare (Indicați anul naşterii)

Persoana 1

Adauga inca o persoana

Costul total: 0
Caret Comanda asigurare
Detalii de contact