Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Formular de feedback

27 oct 2022

6 ani General Asigurări

 

La data de 27 octombrie, 2022, Compania de Asigurări „General Asigurări” S.A. împlinești 6 ani de activitate. 6 ani de asigurări și de reușite frumoase.

 

Pe parcursul acestor ani compania a înregistrat succese remarcabile, fiind lideri pe piața de asigurări din Republica Moldova. Actualmente „General Asigurări” dispune de 39 de oficii teritoriale și circa 110 puncte de vânzări în toată țara, unde activează peste 600 de consultanți, General Asigurări este cea mai vastă rețea de vânzări în asigurări din țară, astfel, permite clienților să fie deserviți practic în orice localitate a republicii.

 

Compania de asigurări are ca scop să dezvolte cel mai bogat portofoliu de asigurări care respectă nevoile clienților și tendințele pieței, oferind astfel o deservire a clienților la cel mai înalt nivel.

 

Departament de Regularizare a Daunelor al Companiei de asigurări General Asigurări își desfășoară activitatea la sediul din Chișinău și în toate cele 39 de oficii teritoriale, din care fac parte experți de daune cu o vastă experiență în domeniu, ce asigură o soluționare de calitate și în termen a dosarelor de daună.

 

S-a investit în tehnologii avansate cu care se dinamizează activitatea de vânzare, dezvoltarea fiind pentru a face prioritare comoditățile clientului.

 

Suntem o companie cu viitor. Cu fiecare zi, ne dorim să fim mai aproape de clienți, oferindu-le servicii rapide la timp și de calitate. Ne obligăm să fim buni, eficienți, mai aproape de clienții și colaboratorii care ne acordă încrederea lor.

 

Compania General Asigurări accede pe piața asigurărilor beneficiind astfel de un personal cu experiență, credibilitate și atitudine, având planuri îndrăznețe de viitor.

 

În toate acțiunile, atât față de angajați, clienți, cât și față de acționari, General Asigurări se bazează pe principii de integritate, credibilitate, diversitate, oportunități egale și cele mai înalte standarde de calitate a produselor de asigurare și serviciilor.

 

Compania de asigurări  General Asigurări îşi propune să fie într-o permanentă creştere şi evoluţie, prin crearea unui portofoliu de produse cât mai diverse, inovative şi calitative, printr-un nivel înalt de deservire şi atenţie, precum şi prin respectarea tuturor angajamentelor luate faţă de clienţi, devenind astfel un partener de nădejde şi pe termen lung.

 

Rezultatele frumoase se datorează implicării personale a fiecărui membru al echipei companiei, care se dedică activității.

Mulțumim angajaților, clienților și partenerilor, pentru o colaborare excelentă și pentru încrederea acordată.