Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Formular de feedback

29 iul 2020

Accident cu trei autoturisme implicate, pe o stradă din capitală

 

Potrivit sursei protv.md, trei mașini au fost implicate, într-un accident, în această dimineață, la intersecția străzilor Grenoble și Gheorghe Asachi.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc în jurul orei 07:00.

Un automobil Volkswagen, condus de o șoferiță de 39 de ani, un Ford, condus de un șofer de 53 de ani și un Opel, condus de o șoferiță de 50 ani au fost implicate într-un accident.

În urma accidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Pe cazul dat a fost încheiată o anchetă, iar șoferul care se va face vinovat riscă 6 puncte de penalizare și 1500 lei amendă.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Sursa https://protv.md/actualitate/accident-cu-trei-autoturisme-implicate-pe-o-strada-din-capitala-cum-s-a-intamplat-totul-foto—2535760.html

 

Potrivit Companiei ”GENERAL ASIGURĂRI”, toate autovehiculele erau obligate prin lege să aibă Asigurarea Obligatorie de Răspundere Civilă Auto Internă (RCA). Asigurarea RCA este garantul achitării pagubei de către Compania de asigurare în locul proprietarilor automobilelor care se fac vinovați de accidentele rutiere. Pentru a încheia un RCA la ”GENERAL ASIGURĂRI”, la dispoziția clienților sunt 39 de Oficii Teritoriale în toate raioanele republicii și în jur de 100 puncte de vânzare, care permit ca asigurările să fie cât mai accesibile din punct de vedere teritorial https://general.md/contacts/.