Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Formular de feedback

31 iul 2020

Cod galben de pericol excepțional de incendiu

 

Meteorologii au emis cod galben de pericol excepțional de incendiu. Avertizarea este valabilă până joi, 6 august. În această perioadă, pe o mare parte a teritoriului se prevede amenințare de incendiu (clasa V) cu caracter natural, scrie agora.md.

 

Să ne amintim de ravagiile incendiare din Grecia în 2018 în care au ars sute de case, sau miile de hectare înecate în flăcări din Rusia în 2019, care au avut o consecință nefastă pentru oamenii ce au nimerit în focarul acestor calamități. Țara noastră nu este o excepție, de aceea trebuie să fim pregătiți, anticipând evenimentele neplăcute.

 

 

Pentru a proteja imobilul și bunurile din casă, GENERAL ASIGURĂRI vine cu soluția optimală – Asigurarea ”Proprietarul Casei”, care va proteja locuința și bunurile casnice nu numai de incendiu, dar și de calamități naturale, avarierea sistemelor de apeduct, acțiunile ilegale ale terțelor persoane. În afară de aceasta, tipul dat de asigurare mai prevede și Răspunderea față de terți, adică pagube ce pot fi provocate persoanelor străine, vecinilor în limita a 10% din suma asigurată.

 

Costurile asigurării pentru un an de zile:

  • Casa – în jur 0,15% din costul imobilului,
  • Bunurile casnice – în jur de 0,5% din costul bunurilor,
  • Răspunderea față de terți – 0 lei, este ca bonus.

 

Specialiștii GENERAL ASIGURĂRI sunt gata să vă explice în detalii despre asigurarea bunurilor.

https://general.md/proprietarul-casei/

Telefon de contact – (0 22) 78 57 12, 0 695 095 50.