Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Formular de feedback

04 oct 2023

General Asigurări lansează Bonul fiscal digital

 

Compania de Asigurări General Asigurări își completează portofoliul de inovații și anunță despre digitalizarea bonului fiscal în toate Oficiile Teritoriale din Moldova.

 

Astfel, toți clienții General Asigurări se vor bucura de cea mai bună experiență și pentru a-i aduce mai aproape de ultimele inovații, cei care vin și fac plăți în oficiile General Asigurări, vor primi bonul fiscal prin SMS sau pe poșta electronică.

 

Exclusiv la General Asigurări – Bon fiscal în format digital

 

Doar la General Asigurări, bonul fiscal este emis de aparatul de casă și este expediat direct clientului printr-un SMS sau email, astfel, poate fi vizualizat ori de câte ori este necesar. Iar clienții care doresc să primească bonul fiscal pe suport de hârtie, îl pot solicita de la consultantul General Asigurări, după efectuarea operațiunii. Bonurile fiscale în format digital și pe suport de hârtie au aceeași valoare juridică și au conformitate fiscală absolută. Conform Deciziei Serviciului Fiscal de Stat nr.27 din 7 iulie 2023 privind includerea modelului echipamentului de casă și de control în Registrul unic al echipamentelor de casă și de control.

 

În premieră pentru țara noastră, General Asigurări este prima companie de asigurări din Republica Moldova care a trecut complet la Bonul fiscal digital, iar, implementarea acestei inițiative stabilește un nou standard în industrie, încurajând o adoptare mai largă a practicilor durabile.

 

Care sunt beneficiile Bonului fiscal digital?

► Oferă acces comod, ușor și sigur a datelor bonului fiscal.

►Este disponibil pe telefon sau alte dispozitive și nu poate fi pierdut, ceea ce înseamnă mai multă flexibilitate și siguranță.

►Asigură confidențialitatea datelor, oferind clienților un mediu de tranzacție sigur și securizat.

►Reduce consumul de hârtie, căci conform statisticilor – 41% din totalul de deșeuri menajere , o constituie hârtia.

►Contribuie la protecția și îmbunătățirea mediului înconjurător.

 

General Asigurări – asigurător responsabil și prietenos mediului

Odată cu lansarea Bonului fiscal digital General Asigurări face un pas important în dezvoltarea unei afaceri prietenoase mediului, prin reducerea consumului de resurse naturale și limitarea emisiilor de carbon, astfel, protejând mediul înconjurător încât noile generații să se bucure de o planetă mai curată și  sănătoasă.

 

Printre cele mai importante acțiuni ale General Asigurări în acest scop al digitalizării: factura fiscală electronică, unele tipuri de asigurări Online, Chat-ul cu clienții General Asigurări    pentru informații și răspunsuri, renunțarea la imprimarea broșurilor, listelor de prețuri și a ghidului utilizatorului pentru mai multe servicii și alte acte care îmbunătățesc experiența clientului.

 

În calitate de lider pe piața de asigurări din Republica Moldova, General Asigurări dorește ca investițiile în transformarea noilor tehnologii în servicii utile și accesibile să plaseze compania General Asigurări printre liderii în inovații.