Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Formular de feedback

22 nov 2019

În atenția agricultorilor! A mai rămas o săptămână!

 

Stimați agricultori!

 

Pentru a obține roade bogate și calitative, Dvs. sunteți nevoiți să faceți investiții enorme!

Din păcate, calamitățile naturale afectează sectorul agricol în fiecare an, iar roada mult așteptată poate fi distrusă de diverse fenomene nefavorabile.

 

Compania ”General Asigurări” Vă informează, că scopul principal al asigurării riscurilor în agricultură este compensarea către fermieri a daunelor provocate bunurilor agricole!

Noi Vă oferim un spectru foarte larg de asigurări, inclusiv în agricultură – asigurarea recoltei culturilor agricole, plantațiilor multianuale, animalelor (păsărilor) domestice și tehnicii agricole (”CASCO Agricol”).

Pentru toamna anului curent, Vă oferim protecție de asigurare a culturilor de toamnă (grâu, orz și rapiță) precum și a roadei culturilor multianuale (fructe, struguri), pentru roada anului viitor.

Acoperim posibile riscuri precum: Înghețurile de iarnă și primăvară, Grindina, Seceta excesivă, Ploile torențiale, Inundațiile și altele, la care puteți beneficia de subvenționare la prima de asigurare, în mărime de 50%.

În cazul producerii riscurilor asigurate, la culturile de câmp, despăgubim cheltuielile efectuate (la înghețuri) sau în până la 70-80% din costul roadei necăpătate (grindină, secetă ș. a.). Pentru recolta culturilor multianuale, afectată de înghețuri despăgubim 40% din costul roadei necăpătate și până la 70% în cazul afectării de grindină.

 

Despre noi, Vă comunicăm că CA ”General Asigurări” SA este unul din liderii pieței de asigurări din Republica Moldova și la moment deținem cea mai mare rețea de vânzări – 39 de oficii teritoriale și 110 puncte autorizate de vânzări, în activitatea cărora sunt antrenați peste 800 de angajați. La fel, deținem cel mai mare capital social, în mărime de 67,5 milioane de lei.

Pe lângă aceasta, ca garanție a stabilității financiare, reasigurăm bunurile agricole la compania de reasigurări de talie mondială ”Swiss Reinsurance Company” din Elveția.

Pe lângă produsele de asigurare calitative, oferim tarife flexibile și bonusuri clienților permanenți.

În cazul în care sunteți interesat de o colaborare pe domeniul asigurărilor agricole, Vom fi bucuroși să Vă consultăm pentru a Vă oferi mai multe detalii cu privire la asigurările în agricultură!

 

Vă amintim, că doar până la data de 01 decembrie 2019 puteți asigura subvenționat recolta culturilor agricole!

 

Pentru mai multe detalii cu privire la mărimea primelor achitate și a despăgubirilor acoperite de asigurare, rugăm să ne contactați.

 

Vă dorim să obțineți roade bogate,

iar calamitățile naturale să Vă ocolească!

 

 

Persoană de contact:

Galbură Oleg, Șef Secție Asigurări în Agricultură a C.A. „General Asigurări” S.A.

Tel. (022) 78-38-20

GSM: 068 078 555,  078-376-000 

E-mail: dm.lareneg@arublag.gelo