Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Formular de feedback

23 sep 2020

Rezultatele CA ”General Asigurări” S.A. pentru primul semestru al anului 2020

 

În primul semestru al anului 2020, volumul primelor brute subscrise de CA ”General Asigurări” S.A. a crescut cu peste 30%, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019, și a depășit suma de 106,23 milioane de lei. Astfel, la momentul de față, compania si-a consolidat poziția și se plasează pe locul III pe piața de asigurări din Republica Moldova și pe locul II pe segmentul asigurărilor generale.

 

Conform datelor publicate de autoritatea de supraveghere (CNPF), în semestrul I al anului 2020, asigurările generale au avut o pondere de 92,69% din totalul vânzărilor asigurătorilor din Republica Moldova. Primele brute subscrise din asigurările generale au constituit 630,22 milioane lei, fiind în scădere cu cca. 13% față de anul 2019, când valoarea primelor brute subscrise a constituit 724,2 milioane lei.

 

Deși economia Republicii Moldova, inclusiv piața de asigurări, este grav afectată de criza pandemică (Covid-19), rezultatele obținute de compania ”General Asigurări” demonstrează faptul că strategia de a avea un portofoliu echilibrat, o abordare individuală față de nevoile clienților și partenerilor, dar și faptul că s-a pus accent pe dezvoltarea unei rețele proprii de vânzări este una corectă. Compania este pregătită să facă față provocărilor generate de această criză, atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere operațional.

 

”General Asigurări” rămâne a fi partenerul de încredere a clienților săi, iar echipa sa cu peste 700 persoane va continua să depună tot efortul pentru a asigura calitatea serviciilor prestate!