Tel.: 022 78 38 00
Persoane fizice Persoane juridice
Formular de feedback

30 iul 2020

SUA: Un pod s-a prăbușit, după un accident feroviar

 

Conform sursei agora.md un pod a luat foc și s-a prăbușit parțial, miercuri după-amiază, în statul american Arizona, după deraierea unui tren, au anunțat autoritățile.

Accidentul s-a produs în zona Tempe Town Lake, în apropierea orașului Phoenix (SUA). Mai multe vagoane ale unui tren care transporta combustibili au deraiat și au fost cuprinse de flăcări.

Partea de sud a podului s-a prăbușit, iar unele vagoane au căzut într-o parcare goală, transmite digi24.ro.

„Nu există informații despre victime, dar situația este foarte periculoasă”, a declarat șeful Poliției regionale, Sylvia Moir.

Numeroase echipaje de pompieri au depus eforturi pentru stingerea incendiului.

 

 

Compania ”GENERAL ASIGURĂRI” atenționează, că astfel de cazuri pot avea loc oriunde în lume, inclusiv și la noi în țară, de aceea Compania vine cu un apel către persoanele juridice, care transportă mărfuri, să-și asigure încărcăturile tractate pe cale feroviară, aeriană, maritimă sau de camioane pentru a evita pierderi financiare eventuale. La dispoziția clienților sunt propuse 3 pachete de riscuri:

  1. Cu răspundere pentru toate riscurile.
  2. Cu răspundere pentru avarie particulară.
  3. Fără răspundere pentru deteriorări, cu excepția cazurilor de naufragiu.

Costurile asigurării încărcăturilor (CARGO) la ”GENERAL ASIGURĂRI” variază în dependență de mai mulți factori, printre care, modul transportării și conținutul mărfii. Mai jos sunt indicate tarifele aproximative la asigurare:

  • – transport aerian – de la 0,2% din costul mărfii;
  • – transport auto – de la 0,25%;
  • – transport feroviar – de la 0,3%;
  • – transport maritim – de la 0,35%.

Asigurarea CARGO de la ”GENERAL ASIGURĂRI” – este garanția păstrării valorii financiare a încărcăturii indiferent de ce nu s-ar întâmpla cu acesta!

Telefon pentru consultații – (0 22) 78 57 12, 0 695 095 50.

https://general.md/cargo/