Phone: 022 78 38 00
Individuals Legal entities
Feedback

14 Feb 2018

CNPF a avizat majorarea capitalului social la GENERAL ASIGURARI

Consiliul de Administratie al Comisiei Nationale a Pietei Financiare (CNPF) a hotarat inregistrarea in Registrul de stat a emisiunii suplimentare de actiuni a companiei GENERAL Asigurari in valoare de 20 milioane lei. Aceasta s-a facut printr-o emisiune suplimentara inchisa in numar de 20.000.000 actiuni ordinare nominative cu valoarea nominala de 1 leu.
Amintim ca la inceputul lunii ianuarie portalul specializat www.xprimm.md a anuntat decizia Adunarii Generale a Actionarilor GENERAL Asigurari de a majora capitalul social al companiei. Dupa aceasta majorare, capitalul social al asiguratorului a ajuns la 53,45 milioane lei. Mai multe detalii aici.

GENERAL Asigurari a primit licenta de activitate la finele anului 2016, si desfasoara operatiuni pe mai multe clase de asigurari generale, printre care auto (RCA, CASCO, Carte Verde), raspunderi civile, asigurari de sanatate etc.

In primele 9 luni din 2017, compania a ocupat pozitia a 6-a in clasamentul asiguratorilor, acumuland un total de 98,6 milioane lei de prime brute subscrise si avand active de 80,9 milioane lei, potrivit datelor oficiale ale autoritatii de supraveghere.
Mentionam, de asemenea, ca in anul precedent GENERAL Asigurari a ocupat prima pozitie dupa numarul de polite Carte Verde vandute – 78.922, aferente unor subscrieri de aproape 51 milioane lei. Mai multe detalii aici.

Sursa: www.xprimm.md