Phone: 022 78 38 00
Individuals Legal entities
Feedback

17 Feb 2020

GENERAL ASIGURĂRI ALĂTURI DE AIPA LA CEI 10 ANI DE ACTIVITATE

.

La data de 11 februarie2020, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a sărbătorit, 10 ani de susținere, promovare și dezvoltare a sectorului agricol și zonelor rurale din Republica Moldova.

AIPA finanțează mai multe măsuri, una dintre care o reprezintă asigurările agricole. Ea susține producătorii agricoli autohtoni, prin subvenționarea cu 50 la sută a primelor de asigurare.

Mai mult ca atât, ne mândrim cu faptul, că întotdeauna am fost consultantul primar în probleme de asigurări pentru Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, cât și pentru Ministerul Agriculturii.

GENERAL ASIGURĂRI, fiind un partener important al AIPA, a participat și de această dată cu o susținere financiară la organizarea evenimentului.

Pe parcursul unui deceniu AIPA s-a afirmat drept una dintre cele mai eficiente și vizibile instituții de stat și un partener de încredere pentru producătorii agricoli autohtoni.

Folosindu-ne de ocazie, am dat curs invitației la acest eveniment, prin participarea șefului Secției Asigurări în Agricultură Oleg Galbură.

A fost o posibilitate în plus de a discuta cu factorii decizionali din cadrul AIPA, cu reprezentanții acesteia din teritoriu, cu reprezentanții câtorva asociații de profil din sectorul agrar și a unor surse media specializate din domeniu.

Am discutat referitor la proiectele comune în derulare, precum și despre un proiect nou pe care urmează să îl implementăm începând cu a doua jumătate a anului 2020.

Reconfirmăm fără echivoc, că GENERAL ASIGURĂRI a fost și va rămâne în continuare principalul partener al agricultorilor în domeniul asigurărilor agricole!