Phone: 022 78 38 00
Individuals Legal entities
Feedback

24 Jan 2020

Informație cu privire la întrunirea reprezentanților Companiei ”GENERAL ASIGURĂRI” și agenției Sparkassenstiftung (Germania)

.

La data de 22 ianuarie 2020, în cadrul Oficiului Central ”GENERAL ASIGURĂRI” a avut loc o întrunire, la care au participat reprezentanții Sparkassenstiftung für Internationale Kooperation (Germania), o agenție de pe lângă Ministerul german pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și reprezentanții Companiei de Asigurări ”GENERAL ASIGURĂRI” S.A.

BMZ și Sparkassenstiftung susțin partenerii guvernamentali, non-guvernamentali și sectorul privat în realizarea în comun a activităților de dezvoltare, cu scopul de a spori calitatea serviciilor financiare, cât și în a sprijini antreprenorii mici și fermierii. Susținând structurile financiare locale și regionale, și totodată promovând cunoștințele financiare și antreprenoriale, Sparkassenstiftung nu doar dezvoltă oportunități de dezvoltare pentru pături largi ale populației, dar contribuie de asemenea la crearea locurilor de muncă noi și la creșterea venitului populației rurale. În prezent, Sparkasennstiftung activează cu succes cu mai mult de 30 proiecte în peste 50 de țări ale lumii.

În cadrul întâlnirii cu reprezentanții Sparkassenstiftung, s-a discutat cu Irina Hetsch, expert internațional cu experiență în elaborarea și evaluarea proiectelor, Lilia Taranu, expert local în domeniul impactului schimbărilor climatice asupra sectorului agricol și Artur Bulat, expert local în domeniul MSME și finanțării sectorului agricol.

Din partea GENERAL ASIGURĂRI au participat Oleg Galbură, Șef Secție Asigurări în agricultură, Natalia Panciuc, Șef Departament Asigurări și Underwriting și Lilian Barbier, Risk Manager.

În cadrul întâlnirii, au fost discutate viziunile și propunerile Companiei pentru proiectele înaintate de BMZ și Sparkassenstiftung.

Totodată, reprezentanții GENERAL ASIGURĂRI s-au arătat interesați atât de studierea asigurărilor agricole din țările dezvoltate, implementarea acestora la noi în țară, cât și de participarea la lansarea noilor proiecte pilot în acest sens.